De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
Nieuwe records

Amerikaanse aandelen noteerden de afgelopen week nieuwe records vanwege goed nieuws. Sterker nog, de S&P 500 brak door de barrière van 4000 punten.

Succesfactor: genderdiversiteit
Succesfactor: genderdiversiteit

Bedrijven met een hoge gendergelijkheid behalen meer rendement met minder risico. Dat blijkt uit onderzoek. Judith legt het u uit.

Risico blijft aantrekkelijk

De marktvolatiliteit lijkt af te nemen onder invloed van een economisch herstel. De VIX-index, een maatstaf voor volatiliteit, daalde naar 17. Dat is het laagste niveau sinds het begin van de coronapandemie. Het gemiddelde niveau van de index was in het afgelopen jaar 27.

Wind in de rug

Deze week had de AEX de wind in de rug. Dit werd gevoed door het bericht dat in de VS en Europa de centrale banken (Fed en ECB) hun ruime monetaire beleid van lage rente en opkoopprogramma’s voortzetten, in combinatie met het ambitieuze investeringspakket van de Amerikaanse President Joe Biden.

Een kijkje in de boardroom van Wereldhave
Een kijkje in de boardroom van Wereldhave

Wilt u meer weten over de bedrijven waarin u belegt? Volg dan ‘In de Boardroom’. De volgende uitzending komt vanuit de bestuurskamer van Matthijs Storm, CEO van Wereldhave. Zo komt u meer te weten over de kansen en uitdagingen in de vastgoedsector. Meld u nu aan voor de uitzending op woensdag 14 april om 20.00 uur.

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Hulp nodig?
Bekijk op de pagina Service en Contact hoe we u kunnen helpen.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terechtkomt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259.