De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
 
week 49 2019
Beleggingsnieuws
 
Kooplust rond kerst?
Economie herstelt?
AEX pakt niet uit
Kooplust rond kerst?

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het goed is om naar de verwachte consumptieve bestedingen te kijken. Zijn consumenten kooplustig gestemd? Een paar ijkpunten: de bestedingen tijdens Black Friday (en Cyber Monday), de cijfers over de start van het schooljaar en het consumentenvertrouwen.

Economie herstelt?
Economie herstelt?
Financiële markten gingen in december ietwat beweeglijk van start. De te verwachte volatiliteitsindex (graadmeter voor marktbeweeglijkheid) steeg van onder 12, het laagste punt van dit jaar, naar het jaargemiddelde van 16.
AEX pakt niet uit
AEX pakt niet uit

Ondanks pakjesavond deze week pakte de Amsterdamse beurs niet uit. Door onzekerheid omtrent een handelsakkoord daalden beurzen wereldwijd fors aan het begin van de week, om daarna wat te herstellen.

Mogen we u iets vragen?
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Vertel het ons!
Interessant positive   negative Niet interessant
Heeft u hulp nodig?
U kunt ons 24/7 bereiken. Wij helpen u graag verder op onze pagina Service en Contact.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terecht komt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259