De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
Eindelijk een deal!
Na twee jaar van moddergooien en verhogingen van importheffingen hebben de VS en China op 15 januari eindelijk een overeenkomst getekend. Is dat goed nieuws? Wij denken van wel, want er is vooruitgang geboekt op onder meer het gebied van intellectueel eigendom, technologieoverdracht en financiële dienstverlening.
Weinig zorgen
Weinig zorgen

Veel marktstrategen verwachten economisch herstel in 2020. Het risico op een recessie lijkt op de korte termijn inmiddels verdwenen. De meeste recente economische data wijzen ook in deze richting. Het is bovendien goed voor het marktsentiment dat geopolitieke risico’s zijn afgenomen.

Optimisme blijft op het Damrak

Het optimisme van afgelopen weken kreeg deze week op het Damrak opnieuw een vervolg. De financiële markten prijzen al veel herstel in. Het positieve sentiment wordt mede gedreven door het ruime monetaire beleid van centrale banken. Of de rally doorzet, zal grotendeels afhangen van het cijferseizoen.

Mogen we u iets vragen?
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Vertel het ons!
Interessant positive   negative Niet interessant
Heeft u hulp nodig?
U kunt ons 24/7 bereiken. Wij helpen u graag verder op onze pagina Service en Contact.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terecht komt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259