Week 31
ABN AMRO
ABN AMRO
Enkele verrassingen

De aandelenmarkten zijn deze week licht gedaald. In de VS kondigde de Federal Reserve (Fed) aan het stimuleringsprogramma met drie maanden te verlengen tot eind dit jaar. Dit bewijst dat de Fed de economie blijft stimuleren om de effecten van de coronacrisis te dempen.

Beleggingsstrategie: Voorzichtigheid blijft geboden
Beleggingsstrategie: Voorzichtigheid blijft geboden

Aandelenmarkten zitten al ruim een maand in een brede zijwaartse range. Positieve en negatieve impulsen houden de markt voor nu in evenwicht. Ons beleid blijft onveranderd. We blijven licht onderwogen op aandelen en neutraal op obligaties. Ralph praat u bij.

Rendement zoeken

Economische cijfers en bedrijfsresultaten over het tweede kwartaal waren de afgelopen weken veelal positief en vaak beter dan verwacht. Dit leidde tot een daling van de beweeglijkheid van de financiële markten. Maar veel marktanalisten manen nog altijd tot voorzichtigheid als het gaat om beleggen.

Vrijdag voorkeursdag ABN AMRO Beleggingsnieuws
Vrijdag voorkeursdag ABN AMRO Beleggingsnieuws

Een ruime meerderheid van onze klanten ontvangt ABN AMRO Beleggingsnieuws het liefst op vrijdag (40%) of zaterdag (24%)Dit blijkt uit de poll die onlangs in deze beleggingsnieuwsbrief stond en door ruim 800 klanten werd ingevuld. De belangrijkste reden is dat de meeste klanten graag een volledige samenvatting van de afgelopen beursweek ontvangen. Bovendien hebben zij in het weekend de tijd om dit aandachtig te lezen en zich te verdiepen in de besproken onderwerpen. Zo bereiden zij zich voor op de aankomende beursweek. Daarom zullen we de nieuwsbrief op vrijdag blijven versturen. 

Veel klanten hebben waardevolle tips gegeven voor de inhoudelijke verbetering van de nieuwsbrief. Die zullen we de komende tijd verwerken. Hartelijk bedankt voor uw bijdrage. Hiermee kunnen we ABN AMRO Beleggingsnieuws nog beter laten aansluiten op uw wensen.

AEX laat steekje vallen

Het Damrak was deze week niet in de vakantiestemming. De AEX-index verloor per saldo terrein. Dit kwam voornamelijk door een hele slechte donderdag, toen slechte economische en teleurstellende bedrijfscijfers het sentiment bepaalden.

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Heeft u hulp nodig?
U kunt ons 24/7 bereiken. Wij helpen u graag verder op onze pagina Service en Contact.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terecht komt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259