De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
Wel of geen deal?

Ondanks een stroom aan bedrijfscijfers en nieuws over een eventuele handelsdeal tussen Amerika en China zijn de aandelenmarkten per saldo niet veel verder gekomen deze week. Het algehele beleggingsklimaat is bewegelijk en wij handhaven onze onderwogen positie in aandelen.

Cijferseizoen barst los
Cijferseizoen barst los

Ieder kwartaal publiceren bedrijven resultaten en overige financiële informatie voor de aandeelhouders. Die periode (het cijfer- of resultatenseizoen) is net aangebroken voor het derde kwartaal. We vroegen onze aandelenexperts waar we op moeten letten bij de cijfers die bedrijven publiceren.

Game of QE
Game of QE

‘Winter is coming.’ Of toch nog ver weg? Bij sommige beleggers groeit de bezorgdheid over een eventuele recessie. Maar volgens anderen is een recessie nog ver weg en leidt een verdere verslechtering van de economische groei alleen maar tot meer stimuleringsmaatregelen door de centrale banken.

Beleggers wegen cijfers
Beleggers wegen cijfers
Dinsdag begon het cijferseizoen over het derde kwartaal. In de VS presenteerden grote banken als JPMorgan en Goldman Sachs redelijk tot goede cijfers. Ook bedrijven uit de gezondheidszorg zoals Roche en United Healthcare lieten beter dan verwachte cijfers noteren. Op woensdag begon ook het Nederlandse cijferseizoen.
Mogen we u iets vragen?
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Vertel het ons!
Interessant positive   negative Niet interessant
Heeft u hulp nodig?
U kunt ons 24/7 bereiken. Wij helpen u graag verder op onze pagina Service en Contact.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terecht komt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259