De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
Wanneer moet ik instappen?

Wat is het beste moment om uw eerste belegging te doen? Met wachten tot de koersen flink dalen, mist u wellicht kans op rendement.

Een (nog) betere belegger worden?
Een (nog) betere belegger worden?

Maakt u al gebruik van onze fundamentele (aandelen)opinies en de technisch analyses in Mijn Dealingroom? Ontdek dan nu de mogelijkheden van deze methodes.

Beleggen in een onrustige markt
Beleggen in een onrustige markt

Hoe bewaar je de kalmte als de markt onrustig is? Bij beleggen speelt emotie vaak een rol en ben je geneigd te reageren op wat er om je heen gebeurt. Hoe belangrijk is het om altijd belegd te blijven? In deze aflevering vertelt beleggingsstrateeg Judith Sanders over het belang van belegd blijven en waarom angst een slechte raadgever is.

Beleggen in roerige tijden
Beleggen in roerige tijden

De oorlog in Oekraïne en de stijgende inflatie zorgen voor onrust op de financiële markten. Is het daardoor een slechte tijd om te beleggen of zijn er nu juist kansen? Daarover gaat deze aflevering van de podcast. Ralph Wessels, Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN AMRO, vertelt over het effect van de onrust op de markten en hoe ABN AMRO haar strategie daarop aanpast.

Beleggen voor de toekomst
Beleggen voor de toekomst

Vermogen meegeven aan uw kinderen? Uw pensioen aanvullen? Of gewoon vermogensgroei? Voordat u begint met beleggen denkt u na over uw doel en wanneer u dat wilt bereiken. In deze aflevering hoort u de ervaringen van Jeanette en haar vermogensbeheerder Jelma. Hoe kan Vermogensbeheer helpen met het behalen van uw doelen?

Markten bewegen zijwaarts
Markten bewegen zijwaarts

In diverse sectoren en regio’s is er weliswaar sprake van enige beweeglijkheid, maar over het algemeen zagen we in de markten de afgelopen weken een zijwaartse beweging. Het bedrijfsnieuws nam af en de aandacht van beleggers ging deze week vooral uit naar mogelijke acties van centrale banken.

Rentes lijken op hun max

De meest risicovolle obligaties doen het dit jaar tot nu toe relatief goed, terwijl 'risicoloze' Amerikaanse staatsobligaties juist minder sterk presteren. Dat patroon werd deze maand versterkt doordat het beeld verschoof van een mogelijke draai in de rente naar ’de hogere rente houdt langer aan’.

Wachten op een omslagpunt
Wachten op een omslagpunt

In augustus zijn we minder negatief geworden over de vooruitzichten van aandelen. De veerkracht van de Amerikaanse economie speelde daarbij een belangrijke rol. In onze huidige vermogensverdeling handhaven we onze neutrale visie op zowel aandelen als obligaties.

AEX glijdt weg

De AEX-index heeft deze week helaas geen vervolg kunnen geven aan de opleving eind vorige week. Hier waren onder meer het rentebesluit en de toelichting van de Amerikaanse centrale bank, de Fed, op woensdag en de tijd van bezinning daarna debet aan.

Wat vindt u van deze e-mail?
 
Hulp nodig?
Bekijk op de pagina Service en Contact hoe we u kunnen helpen.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terechtkomt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259.