De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
Wanneer moet ik instappen?

Wat is het beste moment om uw eerste belegging te doen? Met wachten tot de koersen flink dalen, mist u wellicht kans op rendement.

Een (nog) betere belegger worden?
Een (nog) betere belegger worden?

Maakt u al gebruik van onze fundamentele (aandelen)opinies en de technisch analyses in Mijn Dealingroom? Ontdek dan nu de mogelijkheden van deze methodes.

Uitdagingen resultatenseizoen

Het begin van de week stond in het teken van diverse zorgen waarmee de markten worstelden, maar eindigde positiever toen beleggers hun focus verlegden. Vanaf volgende week staan de markten weer in het teken van de derdekwartaalcijfers.

Hoe denkt ABN AMRO over cryptocurrencies?
Hoe denkt ABN AMRO over cryptocurrencies?

Decentrale digitale databases, tokenisatie en digitale valuta kunnen, geholpen door regulering, zorgen voor een wereldwijde productiviteitsverbetering. ABN AMRO verwacht daarbij dat de economie steeds meer verschuift van een platform-economie naar een protocol-economie met data in de hoofdrol. Lees hier meer over in het derde en laatste deel van het drieluik.

Inflatie als kompas
Inflatie als kompas

De vraag of de hoge inflatie van dit moment aanhoudt of van tijdelijke aard is, blijft onderwerp van discussie. De economen bij ABN AMRO zijn van mening dat de recente inflatie een tijdelijke uitschieter is en dat de obligatierente tot ruim in het komende jaar blijft hangen op het huidige lage niveau.

Flink herstel AEX

De AEX-index heeft een sterke week achter de rug, waarin het verlies van de maand september bijna ongedaan is gemaakt. Een goede start van het cijferseizoen en Amerikaanse inflatiecijfers, die niet slechter waren dan verwacht, zorgden dat de angst in de markt wat afnam.

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Hulp nodig?
Bekijk op de pagina Service en Contact hoe we u kunnen helpen.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terechtkomt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259.