De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
Een hobbelige weg
De aandelenmarkten zijn deze week gedaald. Dat ging nogal onstuimig: macro-economisch en politiek nieuws zorgde voor grote schommelingen, soms ook binnen één dag.
Onstuimige obligatiemarkten
Onstuimige obligatiemarkten

Na een onstuimig begin van augustus, waarbij de volatiliteitsindex (VIX, de volatiliteit geeft aan hoe beweeglijk de koers van een aandeel is) met 24,6 het hoogste niveau sinds 3 januari 2019 evenaarde, lijken de markten nu relatief stabiel.

Wat zegt de vermogensexpert?

Wilt u meer weten over de beleggingsstrategie van ABN AMRO? Onze strategie kunt u hier vinden.

Duurzame groei of stilstand?
Duurzame groei of stilstand?

De Nederland economie is in het tweede kwartaal gegroeid met 0,5%, waar de Duitse economie kromp met 0,1%. Op jaarbasis verwacht ABN AMRO een Nederlandse groei van iets meer dan 1,5%. Daarbij behoren we tot de beste van de klas in Europa, waar een gemiddelde groei verwacht wordt van 0,8% in 2019.

Mogen we u iets vragen?
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Vertel het ons!
Vind ik leuk positive   negative Vind ik niet leuk
Heeft u hulp nodig?
U kunt ons 24/7 bereiken. Wij helpen u graag verder op onze pagina Service en Contact.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terecht komt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259