De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
Aandelen gaan nog steeds goed

De afgelopen week werden de coronamaatregelen verder aangescherpt. Op datzelfde moment stegen de aandelenmarkten. In die markten wordt duidelijk niet verwacht dat de strengere coronamaatregelen veel invloed op de marktontwikkeling zullen hebben.

Duurzame accenten met Green Bonds
Duurzame accenten met Green Bonds

De wereldwijde markt voor groene obligaties zal in 2021 met 300 miljard uitgroeien tot 1 biljoen. Dat is de verwachting. Waarom Green Bonds interessant zijn voor u als belegger? Judith legt het u uit in deze video.

Op zoek naar rendement

Hoewel de rente op obligaties zich op een absoluut dieptepunt bevindt, hebben beleggers in kwaliteitsobligaties de afgelopen vijf jaar toch nog een gemiddeld jaarrendement van 1,6% binnengehaald. Valt voor de komende vijf jaar hetzelfde rendement te voorzien? Die kans is erg klein.

U belegt bij IEX Gouden Stier broker én beleggingsinstelling van het jaar
U belegt bij IEX Gouden Stier broker én beleggingsinstelling van het jaar

ABN AMRO is voor het 3e jaar op rij de winnaar van de Gouden Stier Publieksprijs! Dé award voor de beleggingsinstelling van het jaar. Daarnaast zijn we door de vakjury van de ‘Oscars van de beleggingswereld', net als in 2019, uitgeroepen tot broker van het jaar voor Zelf Beleggen Basis en Plus. We zijn enorm trots op deze waarderingen. We willen de jury en alle stemmers thuis hierbij bedanken.

Cijfertrein komt op gang

De inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden ging gepaard met een positieve wind op de beurzen wereldwijd. Daarnaast is de cijfertrein in de AEX afgelopen woensdag gaan rijden met de bekendmaking van de cijfers van chipmachinefabrikant ASML.

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Hulp nodig?
Bekijk op de pagina Service en Contact hoe we u kunnen helpen.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terechtkomt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259.