De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
Webinar 'Het Coronavirus en uw beleggingen'
De markten zijn fors in beweging en dat roept vragen op. Daarom stonden onze experts, Judith Sanders en Richard de Groot, op donderdag 26 maart stil bij de huidige financiële markten en de meest gestelde vragen. Lukte het niet om te kijken? Geen probleem, u kunt het webinar alsnog terugkijken.
Aanhoudende onrust

De ongekende omstandigheden als het gevolg van het coronavirus vragen om ongekende maatregelen. En dus kondigde de Amerikaanse Federal Reserve (Fed) onbeperkte aankopen van overheidsobligaties en mortgage-backed securities (MBS) aan.

Vlog: Boven de markt
Vlog: Boven de markt

Binnen één maand tijd zijn we van recordstanden op de beurs naar een bear markt gegaan. Verliezen liggen boven de 20%. U vraagt zich ongetwijfeld af: wanneer bereiken we de bodem? Ralph denkt dat we hier steeds meer naartoe bewegen. Waarom hij dat denkt? Ralph legt het u uit in deze video.

Wachten op daling besmettingen
Wachten op daling besmettingen

Het coronavirus blijft de markten beheersen. Azië en met name ook Singapore, Zuid-Korea en China hebben vooralsnog de besmettingsgevallen onder controle. De markten worden er daar ook minder door beïnvloed. Europa en de Verenigde Staten lijken daarentegen te zijn uitgegroeid tot het epicentrum.

AEX kijkt weer eens omhoog
AEX kijkt weer eens omhoog

De AEX-index heeft de afgelopen week het herstel ingezet. Of we de bodem hebben gezien, is echter moeilijk aan te geven, maar het verleden geeft misschien wel een indicatie. Veel bedrijven en analisten stellen inmiddels hun verwachtingen fors naar beneden bij.

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Heeft u hulp nodig?
U kunt ons 24/7 bereiken. Wij helpen u graag verder op onze pagina Service en Contact.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terecht komt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259