De kijk van onze experts op de wereldeconomie en de financiële markten.
ABN AMRO
ABN AMRO
Wanneer moet ik instappen?

Wacht u op het juiste moment om uw eerste belegging te doen? Het ideale instapmoment bestaat eigenlijk niet. Daarom is het verstandig om gespreid te beleggen én uw beleggingen de tijd te geven. Zo bent u beter bestand tegen de pieken en dalen van de beurs.

Een (nog) betere belegger worden?

Bent u al bekend met de fundamentele en technische analyse? Ze kunnen u helpen bij het maken van uw keuze om aandelen te houden, kopen of verkopen. Leer meer over de twee methodes en hoe u ze kunt gebruiken.

Zijwaartse beweging

De S&P 500 en Nasdaq bereikten een record toen de Amerikaanse inflatiecijfers zich zoals verwacht bleken te hebben ontwikkeld. In de loop van de week was de trend in de markt grotendeels zijwaarts. De belegger rekent op renteverlagingen, maar niet iedereen denkt dat de inflatie binnenkort gaat dalen.

Geduld is een schone zaak
Geduld is een schone zaak

De rentemarkt lijkt er nog altijd weinig van overtuigd dat de Fed het inflatiedoel van 2% snel kan bereiken, ook na de minder hevige werkloosheidscijfers en gunstigere inflatiedata. De inflatie-ontwikkeling blijft teleurstellen. Het gevolg: de rentecurve is nog altijd omgekeerd.

AEX-index geeft terrein prijs

De AEX-index bereikte donderdag nog een niveau van 918,85 punten, maar staat op het moment van schrijven lager op 907,74 punten. De Amsterdamse beursgraadmeter lijkt daarmee lager te sluiten dan het weekslot van 913,25 punten van het einde van vorige week.

Wat vindt u van deze e-mail?
 
Hulp nodig?
Bekijk op de pagina Service en Contact hoe we u kunnen helpen.
Afmelden | Service & Contact | Disclaimer | Privacy en cookies
Let op! Ga voorzichtig om met uw persoonlijke gegevens. Geef nooit uw persoonlijke of financiële gegevens, wachtwoorden of codes op een website waar u via een e-mail terechtkomt. Ook zal ABN AMRO u nooit vragen via een link in een e-mail een betaling uit te voeren. Als u in een e-mail klikt op een link, controleer dan altijd eerst of u echt op een website van ABN AMRO uitkomt. Ga voor meer informatie of het melden van een verdachte e-mail naar: abnamro.nl/veiligheid .

Als u vragen heeft naar aanleiding van deze e-mail, ga dan naar abnamro.nl/contact. Om er zeker van te zijn dat de e-mails van ABN AMRO goed aankomen, voeg ons e-mailadres toe aan uw adresboek of safe list. Deze e-mail is afkomstig van ABN AMRO Bank N.V., statutair gevestigd te Amsterdam, Handelsregister nr 34334259.